Du er landet på Tykkelseshøvl.dk, det helt rigtige sted at finde Scheppach tykkelseshøvl. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Scheppach tykkelseshøvl tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Scheppach afretter og tykkelseshøvl HMS1080

1: Scheppach afretter og tykkelseshøvl HMS1080

Bedste pris: 3495.00 hos Dorch Danola AS

Scheppach afretter- og tykkelseshøvl HMS1080 er en kompakt afretter og tykkelseshøvl, som er ideel til mindre opgaver på værkstedet og ved mobilt brug. Afretter/tykkelseshøvlen har en maksimal materialetykkelse ved tykkelseshøvlen på op til 120mm, hvilket… læs mere hos Dorch Danola AS >>

Billede af Scheppach Tykkelseshøvl PLM1800

2: Scheppach Tykkelseshøvl PLM1800

Bedste pris: 3395.00 hos Dorch Danola AS

Scheppach Tykkelseshøvl PLM1800 er en robust høvl udstyret med en kraftig 1500 W motor for at garantere perfekte resultater. Maskinen er let at bruge og udstyret med en justeringsknap til komfortabelt arbejdshøjde samt håndtag til transport.Håndtag for l… læs mere hos Dorch Danola AS >>

Dyreste Scheppach Tykkelseshøvl på listen er Scheppach afretter og tykkelseshøvl HMS1080 fra Dorch Danola AS med en pris på 3495.00. Billigste udvalgte Tykkelseshøvl er Scheppach Tykkelseshøvl PLM1800 som du kan købe for 3395.00 hos Dorch Danola AS. Forskellen på de to priser er 100 kr. – de 2 Scheppach Tykkelseshøvl vi har fundet koster i gennemsnit 3445 kr.
Ovenstående Scheppach Tykkelseshøvl data og priser er hentet fra 1 butikker (Dorch Danola AS). Alle Scheppach Tykkelseshøvl tilbud er opdateret i dag 27-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Tykkelseshøvl guides:

Fandt du ikke det rigtige Tykkelseshøvl blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Tykkelseshøvl:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Tykkelseshøvl.dk

Mere med Scheppach:

Er du vild med Scheppach, men Tykkelseshøvl var ikke det rigtige? Så er det godt vi har følgende guides til de bedste produkter fra Scheppach: