Du er landet på Tykkelseshøvl.dk, det helt rigtige sted at finde Scheppach afretter. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Scheppach afretter tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Scheppach afretter og tykkelseshøvl HMS1080

Sidste produkt på vores liste er Scheppach afretter og tykkelseshøvl HMS1080 som vi har fundet til 4995,- hos Dorch & Danola A/S.

Forhandlerens beskrivelse:
Scheppach afretter- og tykkelseshøvl HMS1080 er en kompakt afretter og tykkelseshøvl, som er ideel til mindre opgaver på værkstedet og ved mobilt brug.
Afretter/tykkelseshøvlen har en maksimal materialetykkelse ved tykkelseshøvlen på op til 120mm, hvilket…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

Dyreste Scheppach Afretter på listen er Scheppach afretter og tykkelseshøvl HMS1080 fra Dorch & Danola A/S med en pris på 4995.00. Billigste udvalgte Afretter er Scheppach afretter og tykkelseshøvl HMS1080 som du kan købe for 4995.00 hos Dorch & Danola A/S. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Scheppach Afretter data og priser er hentet fra 1 butikker (Dorch & Danola A/S). Alle Scheppach Afretter tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Afretter guides:

Fandt du ikke det rigtige Afretter blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Afretter: